It is currently Sun 19 Jan 2020, 18:47
Change font size
Gaming Club VZW Gasmeterstraat 19, 9100, Sint-niklaas

Archief

Preview HQ League 2011-2012

Moderators: pelle, Da Great MC

Preview HQ League 2011-2012

Postby Da Great MC » Fri 16 Sep 2011, 14:39

Vanavond begint de nieuwe HQ League. Sean verdedigt zijn titel, er stond vorig seizoen geen maat op zijn Chaos Dwarves. Wouter geniet nog na van zijn eerste finale, Mats moet nog bekomen van zijn eerste verliesmatch ooit tijdens de play-offs, een derde plek was een magere troost. Naast Wouter en Mats worden de belangrijkste uitdagers wellicht Tom, Tim, Nico en nieuwkomer Jelle, inkomende transfer nadat we Bart verpatsten aan de Rodents. Tel daar HQ'ers Philip, Ken, Gunther en Tijs bij en voeg er dan nieuwkomers David en Pieter aan toe en je komt op een totaal van dertien coaches die onder elkaar zullen uitmaken wiens naam volgend jaar op de trofee komt.

De strijd wordt uitgevochten tijdens een reguliere competitie van twintig speeldagen met uit- en thuiswedstrijden. Voor het eerst zal niet iedereen tweemaal tegen elke andere coach spelen. Een kalender met achtentwintig speeldagen zagen er maar weinigen zitten. Na de reguliere competitie moeten de kneusjes zich door een qualifier wurmen om uiteindelijk in de play-offs te raken. En dan is het erop of eronder: eeuwige roem of een zomer lang uithuilen en op wraak zinnen...

We openen traditioneel met de veiling van de teams. Die belooft super spannend te worden. Chaos kwam als populairste team uit de stemming: maar liefst zeven van de dertien coaches hebben Chaos bij hun vier populairste teams staan. Benieuwd hoe diep sommigen zullen gaan voor een team dat sowieso al vrij veel geld nodig heeft om competitief te beginnen. Na Chaos staan met Khemri, Norsca, Lizardmen, Wood Elves en Orcs nog een aantal zeer populaire teams op de draftladder. Het wordt afwachten wie het team naar zijn keuze voor een mooi bedrag te pakken krijgt en wie er daarna overblijft om op de minder populaire teams te bieden.

Over minder populair gesproken: Slann en Underworld slaagden er voor het tweede seizoen op rij niet in om in de league te geraken. Vorig jaar kreeg Khemri nipt meer stemmen dan Slann. Dit seizoen eindigden Slann, Underworld en Vampires dicht bijeen, maar wisten de Vampieren het toch te halen. Zonde voor diegenen bij wie het al twee jaar kriebelt om eens met Slann of Underworld aan de slag te gaan. Maar wat moeten de Dwarf en Amazone fans dan wel niet zeggen? Die twee teams staan tot nader order nog steeds op onze zwarte lijst en komen de eerste jaren nog niet in aanmerking om mee te spelen.

Vanavond wordt het startschot gegeven, dit weekend huldigen we op de HQ Bowl de winnaars van het vorige seizoen en daarna kunnen we er echt aan beginnen. Tijd voor spanning en actie! Tijd voor dood en vernieling op de pitch! Tijd voor de HQ League!

- Da Great MC -
Da Great MC
Behemoth
 
Posts: 680
Joined: Tue 28 Jun 2011, 17:02
Reputation point: 4

Return to Archief

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

Search

User Control Panel