It is currently Sat 20 Apr 2019, 05:18
Change font size
Gaming Club VZW Gasmeterstraat 19, 9100, Sint-niklaas

Mededelingen

HQ Blood Bowl League - Season 13

Moderators: pelle, Da Great MC

HQ Blood Bowl League - Season 13

Postby Da Great MC » Thu 21 Sep 2017, 14:22

Vanavond start het dertiende seizoen van de HQ Blood Bowl League. Maar liefst veertien ambitieuze coaches maken straks hun opwachting, de league heeft meer deelnemers dan ooit tevoren.
Acht van die coaches waren er ook vorig seizoen al bij. Met Mats, Bart, Tijs en Fred komen alle halve finalisten van de vorige editie opnieuw aan de start, ook veteraan Nico (dertiende deelname), David, Lenn en Niels spelen weer mee.
Met Philip, Sean en Wouter komen drie coaches terug die het in hun laatste deelname tot in de finale schopten, elk van hen is ook dit seizoen favoriet voor de eindzege. Het niveau van de league krijgt een kwaliteitsinjectie.
Tot slot mogen we ook drie nieuwkomers verwelkomen, al kan je Jürgen bezwaarlijk een nieuwkomer noemen, hij was er vijftien jaar geleden al bij toen deze league nog in Gent werd georganiseerd. John en Jimmy zijn dan weer echte rookies, die door de nieuwe editie richting Blood Bowl werden gelokt. We wensen hen veel succes!
Om 20u worden de teams verdeeld en de kalender bepaald. Daarna beginnen we onmiddellijk aan Speeldag 1, straks vloeit het eerste bloed van het nieuwe seizoen.
Over zestien speeldagen gaan we dan richting play-offs, waar dit seizoen enkel de eerste twee van de reguliere competitie rechtstreeks geplaatst zijn voor de kwartfinales. Alle anderen wacht een zenuwslopende kwalificatiematch. Als we het tempo van de league (twee wedstrijden per drie weken) kunnen aanhouden, beginnen we in de lente aan die play-offs.
Ik doe mijn best om zo vaak als mogelijk een update te posten. Trek maar aan mijn oren als het te lang duurt.
Da Great MC
Behemoth
 
Posts: 680
Joined: Tue 28 Jun 2011, 17:02
Reputation point: 4

Return to Mededelingen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

Search

User Control Panel